matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nielada dowód
Jacek:
Dzień dobry!
Co sądzicie o tym artykule?
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/nigeria/12000314/The-Riemann-Hypothesis-solution-found-by-Dr-Opeyemi-Enoch.html?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook
30 sie 10:28
?!?!:
Że co to ma wspólnego z tym forum ZADANKOWYM
30 sie 11:17
zombi:
Nawet jeśli jest poprawny, to i tak poczekamy z 2 lata, być może więcej, na weryfikacje
30 sie 11:25