Rozwiąż i zaznacz na płaszczyźnie zespolonej
Mineai: x2+y2>−x
Jak to rozwiązać i zaznaczyć na płaszczyźnie zespolonej?
27 sie 14:43
Mineai: A={z;z*z(sprzężone)>−rez}, B={z;z3+1=0}
W B wychodzą 3 pierwiastki, ale w A równanie jak w pierwszym poście
27 sie 14:48
Mineai: Wszystko w A jest prawidłowo

Dochodzę do x
2+y
2>−x i stoję
27 sie 15:02
Mineai: Kampania wrześniowa zbliża się wielkimi krokami
27 sie 15:05
Mineai: Zabawne.
27 sie 15:10
Mineai: Skądże
27 sie 15:11
ICSP: x
2 + x + y
2 > 0
| | 1 | | 1 | |
(x + |
| )2 + y2 > ( |
| )2 |
| | 2 | | 2 | |
27 sie 15:52
Jerzy:
Masz zewnętrze okręgu o srodku S(−1/2;0) i promieniu r = 1/2
27 sie 16:21