matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oznacz X
Ewa:
2
3
(x+6)=10
24 sie 20:19
Adam:
2
(x+6)=10
3
x+6=15 x=9
24 sie 20:20
Janek191:
Wyznacz lub oblicz x, a nie oznacz
24 sie 20:31
Ewa:
Dzięki Adam
24 sie 20:32