23 sie 14:32
nick:
1a
2b
23 sie 14:37
maciu: no to już 2 pkt mam,prosze dalej dawaj...

,już jutro mnie tu nie będzie
23 sie 14:38
nick: 3d
23 sie 14:39
Dziadek Mróz:
To jest prostsze od tegorocznej matury i nie było bata abyś nie zdał.
23 sie 14:40
maciu: w 4 b?
23 sie 14:40
maciu: nie,że proste tylko harowałem to mam
23 sie 14:41
nick: 4 musialbym se przypomniec wlanosci logarytmu
5b
23 sie 14:41
nick: 6c
7b
23 sie 14:45
Matematyk: 1.A
2.B
3.D
4.B
5.B
6.A
7.A
23 sie 14:46
Matematyk: 8.B
23 sie 14:47
Matematyk: 9.A
23 sie 14:48
maciu: mi się też wydaje że w 6a ,nick zerknij dokładnie...
23 sie 14:48
Matematyk: 10.D
23 sie 14:50
Matematyk: 11.C
23 sie 14:51
maciu: matematyku w 6 na 100% od 5 do plus nieskonczonosci tak?
23 sie 14:51
Matematyk: 12.D
23 sie 14:52
Matematyk: na 100% bo miejsca zerowe to 1 i 9 i parabola ramionami w góre
23 sie 14:53
Matematyk: bardzo łatwy arkusz więc robi się bardzo szybko..
23 sie 14:54
maciu: w 11 D jeszcze raz sie za to wez ...
23 sie 14:55
Matematyk: 13.B
23 sie 14:55
Matematyk: miciu nie D ! bo S2 = 10 a to nie to samo co a2
10 − 3 = 7
23 sie 14:56
nick: a w 7 nie doczytalem
23 sie 14:56
Matematyk: 14.C
23 sie 14:57
maciu: w 23 na 100%A
23 sie 14:57
Matematyk: 15.C
23 sie 14:59
Matematyk: 16.D
23 sie 15:01
Matematyk: 17.A
23 sie 15:03
Matematyk: 18.D
23 sie 15:04
Matematyk: 19.C
23 sie 15:05
Matematyk: 20.C
23 sie 15:08
Matematyk: 21.D
23 sie 15:09
Matematyk: 22.C
23 sie 15:11
maciu: 23a
24d
25b tak
/?
23 sie 15:12
Matematyk: 23.A
23 sie 15:14
23 sie 15:16
Matematyk: 24.D
23 sie 15:16
Matematyk: 25.B
23 sie 15:17
maciu: a nierówność tak mam
(−niesk,−4>< 2+niesko)
23 sie 15:18
Jack: 26.
3x2 − 6x ≥ x2 − 10x + 16
2x2 + 4x − 16 ≥ 0
x2 + 2x − 8 ≥ 0
(x+4)(x−2) ≥ 0
x ∊ (−∞;−4> U <2;∞)
23 sie 15:21
Matematyk: 1.A
2.B
3.D
4.B
5.B
6.A
7.A
8.B
9.A
10.D
11.C
12.D
13B
14.C
15.C
16.D
17.A
18.D
19.C
20.C
21.D
22,C
23.A
24.D
25.B
23 sie 15:22
Matematyk: 26. Jest ok
23 sie 15:23
Jack: 27.
zatem
x+32 = 2y −>> x = 2y − 32
8(y−6) = 17(2y − 38)
8y − 48 = 34y − 646
26 y = 598
y = 23
x = 14
ten ulamek to
23 sie 15:25
maciu: nie interesuje mnie 27 pytam o 29, 31 i 34
23 sie 15:26
Jack: jade po kolei, musisz zaczekac.
23 sie 15:26
Jack: 28.
abc = 1
| | 1 | | 1 | | 1 | | bc | | ac | | ab | | ab+ ac + bc | |
L = |
| + |
| + |
| = |
| + |
| + |
| = |
| = |
| | a | | b | | c | | abc | | abc | | abc | | abc | |
= ab + ac + bc = P
c.k.d.
23 sie 15:31
Matematyk: 29. Najmniejsza wartość −30,25
Największa 102
23 sie 15:32
Jack: 29.
f(x) = x
2 − 11x , przedzial <−6;6>
| | 121 | | 121 | | 121 | |
f(p) = |
| − |
| = − |
| = − 30,25 |
| | 4 | | 2 | | 4 | |
f(−6) = 36 + 66 = 102
f(6) = 36 − 66 = − 30
| | 121 | |
Najmniejsza wartosc funkcji w podanym przedziale wynosi − |
| . |
| | 4 | |
23 sie 15:34
nick: bys sie wzial miesiac wczesniej to i z 80 byś zdał
23 sie 15:36
Matematyk: 31. Suma = 676368
23 sie 15:37
Jack: 30.
oznaczmy |AS| jako 5x oraz |SC| jako x.
Trojkaty DSC i ABS sa podobne z cechy kkk zatem mozem ulozyc proporcje.
Stosunek pol jest w skali k
2 wiec wynosi on 5
2 = 25
c.k.d.
23 sie 15:39
Matematyk: 34. 4/21
23 sie 15:44
Jack: skoro wiecej nie chcesz... no to koniec.
23 sie 15:46
Jack:
tej
inteligent
to co teraz zamierzasz?
23 sie 15:48
Ludwik Montgomery: Maciu ,to napiszesz po co Ci była matura? Na jakie studia planujesz?
23 sie 15:51
Matematyk: matura podstawowa jest tak łatwa żeby zdał ją każdy
23 sie 15:51
nick: matura ≠ zostanie inteligentem
tak dla ścisłości
23 sie 16:02
nick: matura to po prostu matura
23 sie 16:02
dadt: czy tym razem też stara podstawa miała inny arkusz ? czy wszyscy pisali to samo? ktoś wie?
23 sie 16:40
maciu: jakim tym razem?zawsze stara jest trudniejsza,jest wiecej materialu
23 sie 16:45
Omikron: Podstawa nigdy nie jest trudna
23 sie 16:46
Omikron: Ilu % się spodziewasz?
23 sie 16:46
maciu: 36−40?
23 sie 16:47
Omikron: To gratuluję
23 sie 16:47
maciu: było 12...
23 sie 16:48
Omikron: Nie zmarnowałeś naszego czasu
23 sie 16:48
maciu: wiem i ty też nie zmarnowałeś swojego,było by mi bardz bardzo wstyd gdyby było inaczej,
nawet nie chce myśleć co by wtedy było ...........
23 sie 16:48
Omikron:
23 sie 17:12