Janek191:
Nie chwal dnia przed zachodem słońca
23 sie 12:57
maciu: dla mnie to słońce zaszło już 3 godziny temu
23 sie 12:58
maciu: no widzisz,dla mnie to już coś
23 sie 16:44
nick: tu w ogóle ktoś może banować xD? bo zaczynam w to wątpić
23 sie 17:04
Omikron: Obywatel to jest ten gość, który co jakiś zadaje pytanie i odpowiada pod zmienionym nickiem.
Musi mu sie nudzić
23 sie 17:15
maciu: ja sie znam troche na rzeczy i wielce prawdopodobne,ze on jest naprawde chory
23 sie 17:16
Adam: z autopsji? racja
23 sie 17:16
maciu: co to auropsja
23 sie 17:17
Omikron: Życzę Ci maciu wyrwania się z anoreksji
23 sie 17:17
maciu: ale to nie jest smieszne naprawde,może nie anoreksja ale cos gorszego niz niedowaga,ale
spokojnie
teraz waga pojdzie w gore jak odpoczne i nie bede tyly mysla
23 sie 17:18
Ludwik Montgomery: Maciu, autopsja to sekcja zwłok, wiem, co mówię − student medycyny...
23 sie 17:19
maciu: to po co on to pisał?
23 sie 17:19
Omikron: Z autopsji − z własnego doświadczenia
23 sie 17:20
Ludwik Montgomery: Onomatopejo, no nie. Inteligent a nie wie

Wiem to z autopsji = wiem to z własnego doświadczenia, przeczucia
Chciałem tylko zażartować, bo autopsja ma dwa znaczenia, ale nie spodziewałem się, że
potraktujesz to serio, ehh.
23 sie 17:21
maciu: jeszcze nie oficjalny inteligent jeszcze 20 dni
23 sie 17:22
Ludwik Montgomery: * nieoficjalny
23 sie 17:22
maciu: najlepsze jest to,że było identyczne zadanie dzisiaj na tej maturze,jakie robiłem z etą
naprawde
identyczne ta sama treść,te same odpowiedzi,ale jeszcze bardziej najlepsze,że to mam źle
23 sie 17:23
maciu: dobra daj już spokój,pisałem − polski 45%
23 sie 17:23
Ludwik Montgomery: Które?
23 sie 17:24
nick: przeciez kazdy ci pisal od poczatku ze te zadania się powtarzają!
23 sie 17:25
nick: i to kwestia robienia matur z poprzednich lat żeby to dobrze napisać − nic więcej w sumie
23 sie 17:25
maciu: ale,żeby identyczne
23 sie 17:26
maciu: ale jajca,jakiego gula teraz maja ci co byli pewny że będzie <30% a tu h
j udało się
23 sie 17:27
Omikron: Maciu, aż się łezka w oku kręci. Wydaje się jakby minęło raptem kilka dni od czasu jak nie
znałeś wyniku działania 0−3, a tutaj okazuje się, że już zdajesz egzamin dojrzałości. Jak ten
czas szybko leci...
23 sie 17:27
Adam: maciu ile to jest −2x2−2x2?
23 sie 17:28
Ludwik Montgomery: No odpowiedz maciu na pytanie. Stare przysłowie głosi, że człowiek uczy się przez całe swoje
życie.
23 sie 17:36
nick: ej czmeu ktos usunal pierwszy post macia, teraz wyszlo na to ze to janek zaczal temat xd
23 sie 17:59
Omikron: Moderator losowo wyczyścił temat
23 sie 18:03
Omikron: Zad. Wiedząc, że moderator podczas czyszczenia tematu usuwa losowo 6 wiadomości, oblicz
prawdopodobieństwo tego, że w kolejnym czyszczeniu znikną dokładnie dwa moje posty (licząc
razem z tym).
Tak jakby komuś się nudziło
23 sie 18:17
yht:
Stan na: (z moim) jest 30 postów, w tym 6 Omikrona.
| | A | | | 6! | | 24! | |
| * |
| | | 2!*(6−2)! | | 4!*(24−4)! | |
| |
P = |
| = |
| = |
| | Ω | | | |
| | | 4!*5*6 | | 20!*21*22*23*24 | |
| * |
| | | 2!*4! | | 4!*20! | |
| |
= |
| = |
| | | 24!*25*26*27*28*29*30 | |
| | | 6!*24! | |
| |
| | 15*21*22*23 | | 15*21*22*23 | | 253 | |
= |
| = |
| = |
| ≈ |
| | | | 25*26*27*7*29 | | 6090 | |
4,15%
23 sie 18:32
Mila:
Jeżeli komuś brakuje usuniętych wpisów to wystarczy w "szukaj" wpisać nicka maciu,
albo kogoś innego z jego wpisem.
23 sie 18:46
Omikron: yht, 6!=720
23 sie 18:47
yht:
cholera faktycznie.. czemu ja tam widziałem 5!...
| | 506 | |
w takim razie wyjdzie (wg tego co było o 18:32) wynik P= |
| |
| | 1885 | |
23 sie 20:22
Omikron:
23 sie 20:23
nick: to już nawet dość duże to prawdopodobieństwo
23 sie 21:19
ss: super
24 sie 23:38