c
maciu: −2x
2−2x
2=−4x
2
22 sie 23:48
Jolanta: −4x2=−4x2 jest prawdziwe dla kazdego x
x ∊R
22 sie 23:50
maciu: ale dobry wynik tak?
22 sie 23:53
maciu:
już pojmuję
23 sie 00:00
23 sie 00:00
maciu:
pojmuję
23 sie 00:01
maciu: nie,nie pojmuję!
23 sie 00:01
Adam: tu nie ma nic do pojmowania
23 sie 00:03
maciu:
if(answer=pojmuję){
alert('Możecie zlekceważyć temat');
} else
alert('Nie pojmuję znaczy pojmuję')'
}
23 sie 00:03
maciu: bardzo prosze sobie nie żartować
23 sie 00:03
maciu: ale to ile to jest bo sie juz pogubilem −4x2?
23 sie 00:04
Adam: i ty chcesz zdać?
23 sie 00:05
maciu: no, −4x*2 tak
23 sie 00:05
Adam: a ile to jest 2+2?
23 sie 00:06
maciu: 4
23 sie 00:07
Adam: no właśnie
23 sie 00:07
bezendu:
a nie czasami √16 ?
23 sie 00:07
maciu: ale ja nie pytam o 2+2 tylko o −2x2−2x2=
23 sie 00:08
bezendu:
3!−2 ?
23 sie 00:08
23 sie 00:09
maciu: halo no dowiem sie ile to jest −2x2−2x2?
23 sie 00:10
maciu: −4x
2 tak
23 sie 00:10
Adam: ∞
23 sie 00:11
maciu: nie dowiem sie tak? matura za 8 godzin to jest −4x2?
23 sie 00:12
Adam: niestety
23 sie 00:13
23 sie 00:13
maciu:
23 sie 00:14
bezendu:
Maci napisałem Ci ile to jest ?
−x2−(x3)'
23 sie 00:14
maciu: ile to jest? po co mi jakies nawiasy niepotrzebne dajesz odpisz na pytanie ile to jest
−2x2−2x2
23 sie 00:15
bezendu:
Jakie niepotrzebne ? Poczytaj co to pochodna i rozwiąż to dostaniesz wynik, tyle
23 sie 00:16
Adam: czy to ma znaczenie? czy to ma sens?
23 sie 00:16
Adam: ban dla macia na zawsze? proszę
23 sie 00:18
bezendu:
Teraz to zapomnij, że ktoś Ci powie
ostatni raz piszę odpowiedź −x2−(x3)'=
23 sie 00:19
Adam: maciu, jak tam matura
23 sie 00:19
Adam: ja mam czas, mnie to nawet bawi
23 sie 00:20
maciu: ALE MNIE NIE napisz prosze ile to −2x2−2x2
23 sie 00:20
bezendu:
Mnie też to bawi.
√16−3!−2
23 sie 00:21
Adam: jeśli podstawisz za x ilość punktów na twojej poprawce z matury do dostaniesz okrągłe zero,
tyle ci powiem
23 sie 00:22
bezendu:
Wycałkuj sobie to dostaniesz wynik
podstawienie t=x2
23 sie 00:22
bezendu:
Maciu jak wyślesz mi teraz 100 zł na konto to Ci dam odpowiedź
23 sie 00:23
Jolanta: Maciu bo sie wkurzę.Myślisz,że zle napisałam
23 sie 00:30
bezendu:
Jolanta kliknij nick macia to dowiesz się co wypisywał jak zobaczy wyniki...
Nie opłaca mu się pomagać, nie życzę źle nikomu ale on matury nie zda, i nawet dobrze bo
jeszcze nie dorósł do niej
23 sie 00:33
Jolanta: Bez sensu to.To na pewno on napisał?
23 sie 00:37
bezendu:
Tak to on.
23 sie 00:42
Metis: Ktoś się pod niego podszył.
23 sie 00:53
Łoś: bezendu nawet ja robiąc zadania z pochodnych/granic/całek nieoznaczonych ioznaczonych
bezendu od dwóch tygodni, nie wpadłabym na takie rozpisanie

, a to dziwne, bo śni mi
się po nocach, że licze pochodne
23 sie 00:54
Jolanta: Ale swoja drogą nie mogliście mu odpowiedzieć.Stres przed poprawką,20 minut prosił o odpowiedz
a wy sobie żarty stroiliście
23 sie 01:00
bezendu:
Po pierwsze nie stroiłem sobie żadnych żartów tylko napisałem mu odpowiedź

A po drugie po tych chamskich odzywkach nikt nie miał zamiaru mu pomagać, poprawka niczego nie
tłumaczy
To jak by morderca zabił bliska Ci osobę a w sądzie tłumaczyłby się gorszym dniem ?
Zastanów się Jolanto trochę, kultura obowiązuję wszędzie, jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
23 sie 01:05
6latek : Poza tym zarty to sobie maciu z Jolanty stroil .
23 sie 01:10
6latek : I na koniec bo jutro matura .
Mam nadzieje j ze juz wiecej sie taki maciu nie trafi bo inaczej to depresja
23 sie 01:16
Macko z Bogdanca: Macko z Bogdanca: Mnie to do teraz zastanawia czy to nie jest ,,troll'' bo spojrzeć na
wypowiedzi ,,jono'' z
forum fizycznego oraz
macia stad to sa one praktycznie identyczne... No, a jezeli nie to raczej tych 30% nie zrobi i
chyba nawet tak bedzie lepiej
dla polskiej edukacji
23 sie 02:42
maciu: Ja wierzre ze zdam
23 sie 07:02
maciu: Za 2 h wszystjo bedzie jasne
23 sie 07:03
23 sie 10:25