matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytmy
log:
Oblicz log
5
20+log
5
100=log
5
(20*100)= =log
5
2000=log
5
125+log
5
16= =3+log
5
4
2
=3+2log
5
4 W odpowiedzi jest 3+log
5
4 Czy zrobiłam błąd?
22 sie 14:45
Jerzy:
Bład jest w odpowiedzi.
22 sie 14:48
log:
Dziękuję
22 sie 14:50