matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kokosanka:
SOS ! ! ! ! log(3x-91) - log (30-x)=1
4 lis 15:39
Drakkainen:
log(3x-91) - log (30-x)=1 log (3x-91)/(30-x)=log10 (3x-91)/(30-x)=10 (3x-91)/(30-x)-10=0 chyba...
4 lis 18:03
Mycha:
dobrze dobrze
4 lis 18:15