matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba √27/4 + √3/9 jest równa
Ajis:
Liczba
√
27
4
+
√
3
9
jest równa
11 sie 20:12
Adam:
3
√
3
/2+
√
3
/3=11
√
3
/6
11 sie 20:13
maria :
maria
29 gru 22:44
juleka:
11
√
3
6
26 sty 23:51
Jolanta:
√
27
√
3
3
√
3
√
3
3*3
√
3
2
√
3
√
27/4
+
√
3/9
=
+
=
+
=
+
=
√
4
√
9
2
3
6
6
11
√
3
=
6
27 sty 10:46