matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
gabi:
1
1
1
Rozwiąż równanie różniczkowe
=
+
y'
x
y
11 sie 13:17
azeta:
dx
y'=
dy
1
dy
=
y'
dx
wobec czego masz
dy
1
1
=
+
dx
x
y
i pytanie, jakie to równanie?
11 sie 17:04
Jerzy:
Źle przekształcone równanie wyjściowe
11 sie 17:30