7 sie 21:04
omikron: Pewnie dlatego, że zgubiłeś −b z treści
7 sie 21:07
Yeti:
a=2 b=3 to ab+a−b−1 = 6+2−3−1= 4
i C) (a−1)(b+1)= (2−1)*(3+1)= 1*4=4
odp: C)
7 sie 21:11
maciu: haha tak samo se podstawiłem teraz za a2 za b3 i też dobrze wyszło

nie jestem dzis skupiony
7 sie 21:12
7 sie 21:14
6latek: Tylko pytanie jest takie
A co bedzie jesli w kluczu nie znajdzie sie takie rozwiazanie ? (chodzi o rozwiazanie 21:11
Niedawno maturzystka z Krakowa przegrala z CKE sprawe pomino tego ze miala dobre rozwiazanie
ale go nie bylo w kluczu
Nawet za kamerami jej przyznali racje ale sprawe przegrala .
7 sie 21:19
maciu: ale to zamkniete, nie rozumies? zobacze ze pasi do odp to zaznacze i jest punkt
7 sie 21:22