matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
katy w trojkacie
astrolog:
witam serdecznie moglby ktos podpowiedziec jak wyliczyc katy w trojkacie prostokatnym majac dlugosci wszystlich bokow?
http://wstaw.org/m/2016/05/07/Beztytu%C5%82u2.png
6 sie 17:54
6latek:
x
sinα=
c
y
cosα=
c
x
tgα=
y
y
ctgα=
x
Kalkulator i licz
6 sie 18:00