min
moc: Dla 0<a,b<1 znajdz minimum wyrazenia
| | (1−a)(1−b)−2 | |
W= |
| |
| | (1+a2)(1+b2) | |
6 sie 10:12
6 sie 22:48
moc: no ja jestem w liceum
6 sie 23:00
jc: W przyjmuje minimalną wartość dla a = b = 2 − √3. Tylko jak to pokazać?
7 sie 21:45
moc: Bo to jest zadanie z nierówności
7 sie 22:01
Mila:
A skąd to wyrażenie?
Podane, czy sam doprowadziłeś do tej postaci?
7 sie 23:27
Saizou :
Lepiej podaj całą treść
7 sie 23:28
moc: no to jest cała tresc, tylko ze zadanie z działu Nierównosci
7 sie 23:35