matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
agulka252:
1
3
+2
2
7
*
1
8
−3:
9
11
2
3
−
1
2
+2,1:1
2
5
6 sty 18:34
R.W.16l:
1.
1
16
1
11
1
2
11
7
6
77
+
*
−3*
=
+
−
=
+
−
=
3
7
8
9
3
7
3
21
21
21
64
1
−
= −3
21
21
6 sty 18:44
R.W.16l:
2
1
1
5
2
1
21
5
4
3
9
−
+2
*
=
−
+
*
=
−
+
3
2
10
7
3
2
10
7
6
6
6
10
=
6
6 sty 18:48
agulka252:
Dziekuje bardzo
6 sty 18:52