matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
maro:
Kto wie
1/4 −1/2 +2 =?
4 sie 13:37
piotr1973:
7/4
4 sie 13:39
Jack:
1
2
8
−
+
= ?
4
4
4
4 sie 17:18
maciu:
0,25−0,50+2 = nawet ja to umiem!
4 sie 17:20