jak wpisac ?
6latek: wpisuje do wolframa plot y=[x] tzn chce miec wykres czec calkowita liczby a wychodzi y=x
Jak to wpisac ?
3 sie 17:38
Jerzy:
Cześć

A po co Ci wolfram do tego ?
3 sie 17:40
3 sie 17:40
Jack: wpisz floor
3 sie 17:41
3 sie 17:42
Mila:
Przecież już kiedyś rysowałam na forum.
3 sie 17:54
6latek: Dziekuje i witam wszystkich
Jerzy 
Bardziej mi chodzi o wykresy bo np jak narysowac wykres y=[−x] albo y=[x+2]
3 sie 17:54
6latek: Dzien dobry
Milu 
Tak sie zlozylo ze jakis miesiac temu utracilem wszystkie dane a nie zapisalem sobie tego w
zeszycie bo myslaem ze bede pamietac
3 sie 17:56
3 sie 18:57
Mila:
3 sie 23:12
6latek: Dobry wieczor
Milu
3 sie 23:20
Mila:
Witaj, Jak leci? Nastrój poprawił się?
3 sie 23:38
6latek: Milu 
Jestem na urlopie i w poniedzialek do pracy
Porobilem sobie troche porzadkow i teraz odpoczywam .
czekam
Milu na te ksiazki moze przyjda jutro . Zobacze co tam jest z funkcji .
Chyba bede musial troche od tego odpoczac
3 sie 23:52
Metis:
4 sie 00:02
6latek: Czesc

czytalem Twoja wiadomosc Dobrze ze znalazles lokum i juz nie musisz sie klopotac .
Troche cena czyni cuda

czy bedziesz mieszkal sam czy z kims?
4 sie 00:05
Metis: Z kimś
Krzyśku 
Wynajmuję tylko pokój
4 sie 00:23
6latek: OK
4 sie 00:25