matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz
agulka252:
Wyznacz N W W(124,206) i N W D(124,206)
6 sty 18:22
Visu:
Wydaje mi sie iz NWW=124*206=25544 gdyz nie znalazlam zadnej zaleznosci w mniejszych liczbach NWD=2
6 sty 18:31
agulka252:
Dziekuje
6 sty 18:35