matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
agulka252:
w trojkacie prostokatnym ABC:a=3,b=3
√
3
,c=4.Oblicz tgα.
6 sty 17:59
M:
1 maj 14:01
Podstawy Geometrii:
a
tgα=
b
tgα=U{3}{3
√
3
tgα
√
3
tgα=
3
1 maj 15:06