pomocy
tttt: Wyznacz punkt przecięcia prostych o równaniach y=2x+4 i y= −x+7
14 lip 16:20
Jerzy:
2x + 4 = −x +7 .... oblicz x , potem y
14 lip 16:26
===:
14 lip 19:14
Metis:
14 lip 19:36
Jerzy:
Jestem pod wrażeniem
14 lip 20:25
bravo:
słowa uznania Jerzy
rozwiązałeś bardzo trudne zadanie i nie dziwi twoje samozadowolenie ba zachwyt nad sobą
i sarkazm w stosunku do innych
mało tu jest takich zdolnych jak ty
15 lip 10:17
Jerzy:
Dzięki za uznanie, a na żartach to się nie znasz
15 lip 18:56
Mila:
Sarkazm to ja widzę w komentarzu 10:17.
Nie zauważyłam , aby Jerzy był niegrzeczny w stosunku do potrzebujących pomocy.
Wykazuje się cierpliwością i wyjaśnia problemy, gdy zachodzi potrzeba.
A rozwiązujemy różne zadania i łatwe i trudne.
15 lip 21:02
Jerzy:
Witam
Milu .... i jak zwykle cieple
15 lip 21:46
Mila:
Witam , cześć

Mało zadań, a właściwie w ogóle nie ma.
15 lip 22:28
Jerzy:
Wszedłrm na matematykaforum.pl , ale nie umiem tam pisać odpowiedzi
15 lip 22:41
Mila:
A tam są zadania?
15 lip 23:09
Mila:
Wejdź tam na forum testowe. Kiedyś pisałam tam, ale w tej chwili nie pamiętam zasad.
Nie jest trudne.
15 lip 23:15
Jerzy:
Jest tam latex ..do opanowania
16 lip 00:17
Mila:
No właśnie o tym mówię. Na matematyka .pl jest dobre forum testowe. Tam wejdź i zobaczysz, że
nie jest to trudne,
chociaż tak wydaje się na początku . Jest dobra instrukcja. ( dwa lata temu starałam się
poznać)
Chyba też sobie teraz przypomnę.
16 lip 18:56
kyrtap: wszyscy pewnie odpoczywają od matematyki Pani Milu
16 lip 19:07
Metis: ...a inni szukają pokoju

Syf macie w tym Wrocławiu niezły
16 lip 19:09
kyrtap: nom też patrzę na pokoje Metis ale narazie nic ciekawego
16 lip 19:10
Metis: Boje się, że potem zostaną mi te najgorsze
16 lip 19:11
kyrtap: do połowy września można jeszcze znaleźć coś konkretnego
16 lip 19:11
Metis: Teraz przeglądam FB to po godzinie od publikacji już garść chętnych
16 lip 19:13
kyrtap: nom wiem najlepiej to na miejscu być i od razu obczajać
16 lip 19:14
Metis: Niedobrze
16 lip 19:16
kyrtap: w tamtym roku chyba lepsze były oferty
16 lip 19:20
Metis: Od sierpnia pewnie będę musiał już wynająć, bo ludzi szukających jest masa
16 lip 19:32