Pobór energii, cena
Ciekawy:
Mam obliczyć jaki jest koszt eksploatacji wózka widłowego na jednej do pełna naładowanej
baterii
Pojemność baterii = 420 Ah
Pobór energii = 4,7 kWh/h
Napięcie baterii = 80 V
Cena za kWh = 0.3219 zł
Czas ładowania = 10 h
będę wdzięczny za pomoc
12 lip 12:58
Ciekawy: Nie wiem jak to wszystko przeliczyć
12 lip 13:15
g: | | 420 * 80 | |
Koszt ładowania baterii = |
| * 0.3219 |
| | 1000 | |
12 lip 22:15
elektryk: to ponad stówa straszne koszty

zadanie kompletnie nierealne, pewnie
Ciekawy sam je wymyślił i wklepał je ot tak żeby coś
się działo
12 lip 22:30
6latek: Akumulatora sie nie laduje pradem o napieciu 220V
12 lip 23:05