matematykaszkolna.pl
Off topic ff: Z góry przepraszam za off topic, ale to bardzo ważne! Czy studiuje ktoś z Was na SGH i zna taki przypadek, że ktoś wypełnił wszystkie formularze ale zapomniał dodać zdjęcia? Rekrutują takie osoby, czy nie? Błagam o odpowiedź
10 lip 18:56
omikron: Zadzwoń do działu rekrutacji, na pewno tam Ci odpowiedzą.
10 lip 19:12
ff: Dzwonię, dzwonię, tylko dzisiaj niedziela, więc nikt nie odbiera.. Kurde własna głupota..
10 lip 19:16
Metis: Spokojnie emotka Zadzwoń jutro rano i wszystkiego się dowiesz.
10 lip 19:28
ff: Tak myślę, że zdjęcie akurat jest najmniej ważne, bo liczą się głównie dane osobowe, oraz opłata rekrutacyjna emotka Niestety człowiek jak ma wolne zaczyna głupieć Ciężko znaleźć podobny przypadek jak mój pewnie, niemniej dzięki za rady emotka
10 lip 19:33
6latek: Wcale nie jest ciezko znalezc Co roku to samo albo olowek na maturze albo zdjecie albo jeszcze co innego
10 lip 19:35
ff: Mam tylko nadzieje, ze to wszystko się dobrze, skończy, bo punktów powinno spokojnie wystarczyć
10 lip 19:36
6latek: Nadzieje zawsze trzeba miec
10 lip 19:41
omikron: ff, a ile punktów? Też na SGH idę emotka
10 lip 19:46
ff: 272 emotka i tego najbardziej szkoda by było jakby nie rozpatrzyli pozytywnieemotka
10 lip 19:48
ff: Troche się jednak boje, bo inne uczelnie warszawskie (SGGW, PW) mają napisane, że wprzypadku braku zdjęcia w terminie nic się nie dzieje.. A na stronie sgh nic
10 lip 19:50
omikron: To rzeczywiście byłoby szkoda, życzę powodzenia, żeby wzięli Ciebie pod uwagę w rekrutacji emotka
10 lip 19:51
ff: dzięki emotka
10 lip 19:55
Jerzy: BTW... your English is pretty well
10 lip 19:59