nierownosci (zespolone
6latek: Jaki zbior okresla warunek
a) im z ≥ re z
b) im z * >re z
10 lip 16:22
6latek: * to sprzezenie
Prosilbym o jakies rysunki jesli mozna
10 lip 16:24
Jerzy:
a) y > x
b) −y > x
10 lip 16:29
piotr:

a) y≥x, prosta y=x należy do zbioru
b) y<x, prosta y=x nie należy do zbioru
10 lip 16:30
Jerzy:
Im z* = −y
10 lip 16:35
Jerzy:
b) y < − x ..... i rysuj
10 lip 16:38
6latek: Dziekuje bardzo za odpowiedzi .

Pisalem do
Metisa i dlatego tak pozno odpisuje
Trudne te liczby zespolone sa czasami
10 lip 16:49
6latek:

czyli tak
a) razem z prosta y=x
10 lip 16:52
6latek:

b)
y<−x (bez prostej y=−x
10 lip 16:54
Jerzy:
Tak
10 lip 17:02
6latek: Witam i dziekuje
10 lip 17:08
Dziadek Mróz:

Jakby się uprzeć to można to przedstawić za pomocą linii przerywanej
10 lip 17:49
Jerzy:
W a) jest nierówność słaba i prosta należy do zbioru
10 lip 18:15