matematykaszkolna.pl
Podziękowania Metis: Chciałbym serdecznie podziękować Wszystkim, którzy poświęcali mi tutaj swój czas− na pomoc, dawanie wskazówek, rad i tych matematycznych i tych życiowych. Wszystkim tym, którzy w jakikolwiek sposób mi pomagali lub próbowali pomóc. Bardzo dziękuję Pani Mili, za ostatnie zmotywowanie do działania i dobre słowo. Należy się Pani ode mnie potężny bukiet kwiatów emotka Dziękuję emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka oraz Krzyśkowi, któremu zawdzięczam w pewnej części to co osiągnąłem. To ty Krzyśku i świetna atmosfera panująca na forum, którą tworzysz sprawiła, że na forum zostałem, a bez niego pewnie takiego wyniku nie osiągnąłbym. Przede wszystkim chciałbym podziękować stałbym bywalcom, którzy swój cenny czas poświęcają pomocy− to Wam należy się największy szacunek i respekt emotka Serdecznie Dziękuję Naszym Paniom: Mili emotka, Etuniemotka , Qulce Etuś , dla Ciebie : skrzynka jabłek emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Quleczko Tobie Serdecznie dziękuję/ dziękujemy za pomoc w fizyce i chemii emotka Dla Ciebie , Nobla nie znalazłem emotka Dziękuje także: Jerzemu, na konto którego chyba działa kilka osób emotka PW Jankowi ZKS Saizou 52 kyrtap jakubs bezendu Benny ICSP Godzio Bogdan Kacper asdf kochanus niepospolitus RJS irena 1 Ludwik Montgomery Ajtek Jack daras Tadeusz Jakub prosta Dziękuje też Wszystkim tym, którzy mi pomagali, ale na forum już dawno nie byli widziani: Hajtowy Trivial Piotr 10 Gray MQ pigor razor Blue YushokU Gustlik krystek Basiek zombi kejt Lukas Eve
5 lip 16:50
happy: To teraz tylko do roboty i zadbać o kolejne pokolenie
5 lip 17:09
Hajtowy: Nie pomagali, bo czasu nie mieliemotka Trzeba było sesją się zająć, a gorąco było
5 lip 17:55
Hajtowy: Gratuluję jeszcze raz i powodzenia!
5 lip 17:55
Gaunt: Ja też dołączam się do podziękowań. Gdyby nie Wy niemożliwe byłoby dla mnie rozwiązanie całej kiełbasy w domu i tym samym osiągnięcie takiego wyniku. Każde rozwiązane tutaj zadanie nie pomaga tylko raz, jednej osobie, ale wielu kolejnym maturzystom, bo naprawdę nie zdało się często, żebym któreś problematyczne zadanie nie zostało już rozwiązane emotka Dzięki Wam dzisiaj cały dzień chodzę i uśmiecham się do siebie myśląc o wynikach. emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka DZIĘKUJEMY! emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka
5 lip 18:09
Metis: Dzięki Hajtowy
5 lip 18:34
bezendu: Gratulację emotka i powodzenia w dostaniu się na wymarzone studia emotka
5 lip 18:58
6latek: GRATULUJE emotka emotka emotkaemotka
5 lip 18:58
Mate: Gaunt − z czego przygotowywałes się do matury z fizyki? Lekcje wystarczyły czy jeszcze w domu pracowałeś?
5 lip 19:28
52: Metis Gratuluję ! ! ! emotka emotka emotka Życzę wytrwałości na studiach emotka emotka
5 lip 19:45
Mila: emotka Gaunt rewelacyjna. Co chcesz studiować?
5 lip 20:18
Gaunt: Mate: Chodziłam na lekcje prywatne raz w tygodniu u wspaniałej nauczycielki emotka No i nie obeszło się bez samodzielnego dociekania i odkrywania Przerobiłam cały zbiór udostępniony przez CKE i całą książkę Alfreda Ortyla "Zbiór zadań maturalnych" Mila: Dziękuję emotka Miałam ogromny dylemat, ale w końcu padło na automatykę i robotykę na wydziale elektronicznym (PWr) emotka
5 lip 20:58
Mila: Życzę Gaunt powodzenia i zadowolenia z dokonanego wyboru. Twardość Twojego charakteru i wytrwałość sugeruje mi, że powinnaś studiować medycynę ( wszędzie jest praca).
5 lip 21:01
Gaunt: Hahaha, nie pierwsza Milu mi to mówisz Chemia jednak nigdy nie była moją mocną stroną
5 lip 21:13
wolny: Moim zdaniem aby studiować medycynę trzeba czuć do tego powołanie bo inaczej będzie jeszcze więcej lekarzy − imbecyli którzy poszli na te studia właśnie ze względu na to że jest praca (choć obecnie w szpitalach stażyści walczą między sobą jak mogą, bo ciepła posada za biurkiem za grube PLN jest pożądana). Gaunt − chwała Ci za to, że nie idziesz na medycynę jeśli nie czujesz do tego "mięty"
5 lip 21:44
Mila: Przecież chemia to trochę pamięciowej nauki i matematyczne reguły. Widocznie nie nauczyli Cię odkrywania pewnych zależności.
5 lip 21:47
PrzyszlyMakler: Również podłączam się do podziękowań. Szczególnie dla Mili i Ety, a także nie mógłbym zapomnieć o ZKS i PW, a także Qulce. Wynik jest w porządku, lecz za rok będzie lepszy, tak bo poprawiam, więc jeszcze się mnie nie pozbyliście! Od września zaczynam!
5 lip 21:48
52: Gaunt zacznij naukę programowania jak najwcześniej przyda się, wiem co mówię emotka
5 lip 21:48
Mila: Myślę Makler, że zaczniesz już w tym roku studiować. Nie myśl o poprawie. Szkoda czasu. Uzupełniaj wiadomości i od października studiuj.
5 lip 21:50
wolny: Matura maturą i studia studiami ale najwięcej osiągnie ten, który potrafi sam się doszkalać, jest pomysłowy i umie dostosować się do sytuacji i warunków. Tymi studiami się aż tak nie przejmujcie, bierzcie udział we wszystkich projektach, szkoleniach dodatkowych itd. a pracodawca sam was zauważy emotka takie moje małe przemyślenie na ten temat
5 lip 21:56
PrzyszlyMakler: @Milu, decyzja już zapadła i dziękuję za troskę. Wolę iść nawet do pracy (rodzice naciskając studia lub praca) niż studiować coś, po czym nie będę miał pracy. Chcę Finanse i Rachunkowość lub Ekonomię, a na rynku pracy jest przesyt ekonomistów ze 'średnich uczelni'. Pragnę dyplomu SGH.. niewiele mi brakuje, w tym roku miałbym 234 punkty, a próg to około 250. Wystarczy, że poprawię geografię (miałem 68) lub matmę (46) o sumarycznie 15 procent i jestem na najlepszej uczelni ekonomicznej w kraju. Języków nie ruszam, bo mam na super poziomie, więc będę mógł się skupić na tych dwóch. Dam radę, oczywiście z Waszą pomocą.
5 lip 21:56
Gaunt: 52 Mówisz dokładnie jak moja starsza siostra, a ja nie mogę się zabrać za siebie i zacząć! Trzeba się ruszyć, miesiąc totalnego lenistwa już minął
5 lip 22:14
52: Sam studiuję to samo emotka I jak zaczniesz wcześniej programować to będzie ci łatwiej, ponieważ tempo momentami bywa zawrotne
5 lip 23:27
Jack: Ja również wszystkim bardzo serdecznie dziekuje emotka Nie jestem moze az tak asertywny jak Metis ale moje podziekowania sa nie mniejsze emotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka emotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotkaemotka
6 lip 10:51
Jerzy: Powodzenia Metis emotka
6 lip 11:15
Metis: emotka
6 lip 11:22
kyrtap: Metis brawo pracuj na studiach solidnie a będą owoce, powodzenia emotka
6 lip 21:10
Metis: Dziękuje Wam Wszystkim emotka Czekam teraz na wyniki rekrutacji.
6 lip 23:13
bezendu: Dałeś na pierwszy wybór EKA na EKA ? emotka
7 lip 00:43
Metis: Tak , na pierwszy priorytet dałem Elektronikę emotka
7 lip 00:47
bezendu: Bardzo dobrze ! emotka Jak się dostaniesz to napisz do mnie na gadu, powiem Ci do kogo się zapisać i jak ułożyć fajny plan emotka
7 lip 00:49
Metis: Nie wiem bezendu czy na pewno wyląduje we Wrocławiu Mam ogromny dylemat.
7 lip 00:52
bezendu: A co jest do wyboru prócz Wro, jaki kierunek i jaki wydział ?
7 lip 00:54
Metis: Składałem też do Krakowa na AGH , informatyka , oraz UJ i UWr także informatyka. Ciężko będzie mi wybrać między Krakowem, a Wrocławiem
7 lip 00:59
bezendu: Informatyka na uniwerkach jest bardzo słaba... Najlepiej kierunek techniczny studiować na polibudzie, bardziej praktyczne podejście do niektórych aspektów, na uniwerku więcej teorii no ale rób co uważasz.
7 lip 01:02
Metis: Wszystko się okaże za tydzień emotka Na razie czekam.
7 lip 01:04
bezendu: Ile Ci wyszło na eka w przeliczniku ?
7 lip 01:07
Metis: 188
7 lip 01:08
bezendu: Na eka starczy na elektronikę emotka
7 lip 01:09
Metis: Nie, 185 emotka
7 lip 01:09
Metis: Powinno starczyć emotka Ale jestem ubezpieczony. PWr ma wyniki 11 lipca AGH 12 Dwie uczelnie na których mi najbardziej zależy, i jeśli się zakwalifikuję to wybiorę jedną z nich. UWr 13 , UJ 14 Jeśli się nie dostanę na PWr/ AGH to czekam na uniwerki, w przeciwnym wypadku wycofam zgłoszenie przed udziałem w rekrutacji emotka
7 lip 01:12
Metis: Chciałbym podziękować jeszcze naszemu Dziadkowi i jc, których pominąłem w poście emotka Dzięki emotka
9 lip 22:20
Benny: Na co złożyłeś na AGH?
9 lip 22:26
Metis: Siemka Benny; Złożyłem na Informatykę Stosowaną na IMiIP.
9 lip 22:32
Benny: No cześć emotka Jak tam z punktami stoisz?
9 lip 22:50
Metis: Mam 688, nie wiem jak się zachowają progi, ale chyba jestem już zdecydowany na Wrocław emotka
9 lip 22:52
jakubs: Brawo, brawo emotka Teraz jeszcze wyniki z rekrutacji, a później (zasłużone) wakacje emotka Studia to "coś" pięknego, o ile się chce coś robić, a jest co robić, nie tylko siedzieć w akademiku/mieszkaniu i się uczyć.
10 lip 01:04
Metis: Dzięki jakubs emotka
10 lip 01:11
kyrtap: zgadzam się z jakubsem emotka
10 lip 11:26
Dziadek Mróz: Amen
10 lip 12:22
jc: emotka
10 lip 20:27
yn: "Informatyka na uniwerkach jest bardzo słaba..." @bezendu, nie masz pojęcia o czym mówisz. W przypadku Polski w informatyce uniwersytety miażdżą politechniki. Wiem co mówię.
14 lip 15:25
uw: No dobrze ze dodałes w Polsce.......
15 lip 19:12
ciekawsky:
 1 
Na prawdę? To oznacza że UW (infa) miażdży PW (infy) ?! − a w Dolinie Krzemowej to niby

3 
to absolwenci polskich uniwerków? (lol)
15 lip 20:50