matematykaszkolna.pl
argx 6latek: Argument liczby z spelniajacy nierownosc 0≤argz<2π to argument glowny liczby z Teraz nie moge tegozrozumiec Piszse tak Jesli x jest liczba rzeczywista dodatnia to argx=0 Jesli natomiast x jest liczba rzeczywista ujemna to argx=π
1 lip 23:20
Mila: rysunek Liczby rzeczywiste masz na osi Re(z) [ ( Oś OX)] 1) z=2 |z|=2 φ=0 2) v=−2 |v|=2 φ=π
1 lip 23:31
6latek: Dobry wieczor Milu emotka dziekuje
1 lip 23:34
Mila: Witaj ,Co tak mało czasu tu jesteś? Goście wakacyjni? Myślałam, że chory jesteś.
1 lip 23:47
6latek: Nie Milu emotka Mialem teraz 2 zmiane
2 lip 00:30
6latek: Gdzie moge znalezc jakies materialy na temat postaci wykladniczej liczby zespolonej Chodzi mi glownie o ksiazki .
2 lip 18:09
6latek:
2 lip 19:52
bezendu: Daj jakiś przykład to wyjaśnimy.
2 lip 19:59
Jerzy: z = 0 ? emotka
2 lip 20:07
Saizou : 6latek zerknij do jakiejś książki pt. "Wstęp do algebry" i nie wahaj się korzystać z książek przeznaczonych dla studentów xd btw. mam jeszcze pytanie, ile płaciłeś za przesyłkę z omg ?
2 lip 21:32
6latek: CzescSaizou . Zobacze do jakies ksiazki Wstep do algebry Placilem okolo 16zl (tyle ile pisali . Poprosilem zeby przyslali i podalem adres do wysylki Czesc bezendu . Patrzylem na kurs i on pokazuje pare przykladow ale chcialem troche wiecej poczytac
2 lip 21:45
Saizou : Witam Pana Małolata, dzięki za info, bo szukałem i nie mogłem znaleźć tego posta, gdzie o tym pisaliśmy.
2 lip 23:19
Benny: Jerzy z=0 ⇔ r=0, φ jest dowolne? emotka
3 lip 01:11