matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dyskretna
matdys:
Witam, jak policzyć coś takiego?
7
2 1 3
23 cze 16:44
6latek :
n
k
jeśli ma to być symbol Newtona
gdzie n=7 k=213 wynik =0
23 cze 17:35
matdys:
nie, na dole są 3 różne liczby.
23 cze 19:48