matematykaszkolna.pl
studia PrzyszlyMakler: Cześć, mam do Was pytanie odnośnie studiów. Jak pojde na studia, dostanę się itd.. I nie będę tam chodził, to przez pół roku mam aktualną kartę studenta− wszystkie ulgi itd. A za rok, gdybym składał znów papiery do szkoły X, to są z tego jakieś konsekwencje, że z poprzedniej uczelni mnie wyrzucili/ nie chodziłem tam?
23 cze 15:06
Metis: Dorośnij chłopie.
23 cze 15:14
PrzyszlyMakler: Słucham?
23 cze 15:25
Dziadek Mróz: Zostań posłem na Sejm RP to do końca życia będziesz miał z górki
23 cze 15:54
kasia: piąteczka ja mam tak samo tylko, że idę dlatego, aby mieć ubezpieczenie nie konsekwencji nie ma
23 cze 15:57
kasia: konsekwencji nie ma jeśli pójdziesz na inną uczelnie ale jeśi znowu na tą samą to niewiem
23 cze 15:59
Pan XxX: Metis, Ty również mógłbyś dorosnąć. Przeżywasz tą mature i studia jakby to było w życiu najważniejsze, pytasz tutaj o porady w decyzjach które musisz sam podjąć. Dorośnij chłopie.
24 cze 14:58
jakubs: a niech sobie idzie dla tego ubezpieczenia emotka Teraz tych pseudo magistrów wszędzie, gdzie się człowiek nie obróci. Ilu z nich ma jakieś sensowne umiejętności i potrafi sobie poradzić w życiu, czy tam na rynku pracy ?
24 cze 15:54
zombi: A później płacz, "mam magistra, a pracuję na kasie". Niech wrócą egzaminy wstępne na uczelnie wyższe
24 cze 16:16
jakubs: Niech płaczą, nie nasz problem emotka Również jestem za egzaminami, ale uczelnie chyba mają kasę za każdego studenta, więc raczej nie strzelą sobie w budżet.
24 cze 16:20
Metis: Proszę o rady by podjąć słuszną decyzję, korzystając z życiowej mądrości innych, którzy nie jedno już w życiu przeszli i mają doświadczenie − to przecież logiczne Nie proszę by ktoś podejmował za mnie decyzje, które i tak muszę podjąć sam Dokładnie jakubs, to jest porażka polskiego systemu. Tworzy się prywatne niczego niewarte uczelnie, tworzą magistrów, a Ci potem zapychają tylko rynek pracy. Polska głupota, za granicą już dawno odeszło się od takiego systemu, istnieją uczelnie prywatne, ale ich poziom jest bardzo wysoki, a i tak po niektórych nie można sprawować pracy publicznych instytucjach. Wy żyłujecie się, by zrobić inżynierkę/magistra , inni wystarczy, że chodzą na zajęcia i robią prace wysyłane na grupowego maila... (sprawiedliwość...)
24 cze 16:30
Obywatel: Ad teksty powyżej Panel płatnych pierdzistołków autorstwa sn.Czyli to się nadaje najwyżej do telewizji, nigdy na forum matematyczne!
25 cze 05:58
Pan XxX: Jest to wina tych którzy głosują w wyborach na te dwie "najważniejsze" partie w Polsce emotka Ps. Niestety nie miałem jeszcze w 2015r. możliwości głosowania
25 cze 13:06
Obywatel: Ale teksty oryginalne,nie zapożyczone!(z żadnych szmatławców,szczekaczek,koślawych patrzałek itp. itd.) ,choć na nich oparte i wzorowane!Ja przynajmniej w to wierzę
25 cze 13:31