matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak policzyć funkcje trygonometryczną ?
Michał:
arctg
∞
− arctg1
Ile to jest ?
22 cze 19:16
Damian:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=arctg%E2%88%9E-arctg1
Polecam wolfram
22 cze 19:20
Mila:
π
lim
x→
∞
arctg(x)=
2
π
arctg(1)=
4
22 cze 19:27