matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jednym z rozwiązań równania
eileens:
Jednym z rozwiązań równania (x −
√
3
) ( x
3
+3
√
3
) = 0 jest liczba a. −3
√
3
b. −
√
3
c.
3
√
3
d. 3
√
3
19 cze 16:35
Metis:
x−
√
3
=0 v x
3
+3
√
3
=0 − rozwiąż
19 cze 16:41