matematykaszkolna.pl
JQuery Metis: Miał ktoś z Was kiedykolwiek styczność z JQuery ?
17 cze 19:03
Metis: Mam problem ze zmieniającymi się tłami, które przykrywają tekst i nie wiem jak to mogę zmienić
17 cze 20:14
Metis: Udało mi się emotka Podziałałem w CSS emotka
17 cze 20:48
jakubs: Jakiś projekt zaliczeniowy, czy coś własnego ? emotka
18 cze 00:25
Metis: Siemka jakubs, studia zaczynam dopiero od października emotka Sam na razie zdobywam wiedzę emotka
18 cze 00:39
jakubs: Teraz pisałeś maturkę tak ? emotka Dawno mnie na forum nie było...
18 cze 00:42
Metis: Dokładnie Teraz mam dużoooo czasu, w pracy mnie nie chcą, to zaczynam naukę emotka
18 cze 00:44
Metis: Co tam u Ciebie? Jak leci? Jak sesja ?
18 cze 00:44
jakubs: Właśnie świętuję zdaną sesję. Wszystko w 1 terminach i same 4,4.5 i 5 emotka W lipcu idę do pracy, będę klepał kod w Javie emotka
18 cze 01:00
jakubs: Jak matura ? Forum pomogło w przygotowaniach?
18 cze 01:00
Metis: O to świetnie Gratuluję stary Matura nie poszła mi tak jak chciałem, planowałem ją napisać, na inf. raczej się nie dostanę, choć jeszcze nie wszystko stracone emotka Wcześniej byłem zły, że wszystko spieprzyłem − w planach od pewnego okresu miałem już studiowanie informatyki, ale myślę, że bezendu z Trivialem i naszym Dziadkiem mają rację, że nie trzeba być po Informatyce by programować emotka i dlatego sam zaczynam naukę Forum pomogło jak najbardziej emotka Ale popsułem całą geometrię, nie tknąłem dwóch zadań, ze stereometrii mam zły wynik − w rezultacie straciłem mnóstwo pkt i % − mówi się trudno, ale jestem sam sobie winny, bo to jedyny dział, którego zbyt nie powtórzyłem przed maturą.
18 cze 01:07
Metis: W jakiej branży będziesz pracował ? emotka
18 cze 01:12
jakubs: Dzięki ! emotka Też myślałem, że tragicznie poszła mi ta matura, a ostatecznie i tak dostałem się na informatykę. Oczywiście, nie trzeba iść na informatykę, aby programować, ale czasami według mnie nie ma sensu męczyć się na kierunku, gdzie przedmioty będą jakąś katorgą. Gdybym miał studiować elektronikę, to bym sobie żyły powypruwał, albo fizykę. Nie wiem do dnia dzisiejszego jak ja to wszystko zdałem Na testach(do pracy) nie wymagają jakiś specjalnych rzeczy, ba powiedziałbym że wymagają podstaw ! Czasami pytania kruczkowe, ale sprawdzające podstawową wiedzę.
18 cze 01:15
jakubs: IT
18 cze 01:17
Metis: emotka
18 cze 01:19