matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
Hugo:
Interpolacja Hermita do postaci Wielomianu f(1) = 4 , f(2) = 2, f'(2) = 2, f''(2) = 2 jak to obliczyć? chodzi mi w zasadzie o przekątną w tabelce Jak obliczyć te 'pytajnikowe' pola
? 1 4 2 2 ? 2 2 ? ? 2 2 ? ? ? Prosze o pomoc
16 cze 11:48