matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrazenie
stevcio:
ile to jest 2
√
x
*x ? to jest 2x
√
x
?
16 cze 10:03
Jerzy:
= 2*x
1
*x
1/2
= 2*x
3/2
= 2
√
x
3
16 cze 10:05
stevcio:
dzieki
16 cze 10:06
piotr1973:
przy założeniu, że x>0
16 cze 10:21