matematykaszkolna.pl
:) RJS: Sesja sesja Jak tam idzie zaliczanie ?
16 cze 00:23
bezendu: W piątek ostatni egzamin i po sesji, jakże krótkiej w tym roku. 3 dni tylko sesja trwała Bez żadnej 3 w indeksie !
16 cze 00:24
ZKS: Gratulację bezendu! emotka Niektórzy mają wolne od sesji praktycznie.
16 cze 00:34
bezendu: ZKS dzięki ale to zasługa terminów zerowych. Jeden przedmiot zaliczałem w 3 terminach, myślałem,że nie zdam a tu 4 wyszło A u Ciebie jak ?
16 cze 00:37
ZKS: Zasługa nie zasługa, zdolny dobrnie do terminów zerowych. U mnie została praca tylko i obrona, więc nic tylko wziąć się oddać i obronić.
16 cze 00:39
bezendu: Ja od wakacji zabieram się za pisanie pracy, promotor już jest, temat też ale jeszcze praktyki trzeba zrobić. Jaki masz temat pracy inż ?
16 cze 00:40
ZKS: Praktyki dla mnie super sprawa jak sobie dobrze załatwisz oczywiście. Projekt konstrukcji budynku przedszkola. emotka
16 cze 00:45
bezendu: Praktyki już mam załatwione, od lipca zaczynam. Bardziej martwi mnie pisanie pracy inżynierskiej Obronę masz w czerwcu czy lipcu ?
16 cze 00:46
ZKS: Miałem początkowo mieć w lipcu, ale poszedłem do roboty i nie widziałem, że tyle czasu mi to zeżre, a dobrze płatna, więc nie zrezygnowałem i niestety zostawiłem na wrzesień dopiero.emotka
 3 
Mam w

napisaną, a nie chcę oddwalić niczego głupiego i postanowiłem na spokojnie oddać
 4 
we wrześniu niestety, ale dogadałem to z moim promotorem, więc nie jest źle.
16 cze 00:51
bezendu: Ja wybrałem projekt też, pisanie pracy jest okropne 3 słowa skopiowna i plagiat W takim razie powodzenia ! emotka
16 cze 00:53
ZKS: Nie dziękuję i Tobie również życzę powodzenia. emotka U mnie akurat ciężko o plagiat chyba, że wziąłbym kogoś cały projekt skopiował. Swoje praktyki to wspominam po dzień dzisiaj, super sprawa jak się trafi tam gdzie się chciało.
16 cze 00:58
Metis: Powodzenia Wam Wszystkim emotka ZKS teraz chyba nieciekawie z pracą po twoim kierunku w Polsce
16 cze 00:59
bezendu: Budownictwo w Polsce nie jest wysoko rozwinięte, ale jako inżynier nie będzie miał problemu znalezienia pracy w biurze konstrukcyjnym czy firmie projektowej bo tego jest pełno emotka
16 cze 01:02
Metis: No właśnie z autopsji wiem, że i z tym jest nieciekawie w Polsce. Dużo prywatnych, niczego niewartych ofert pracy, a o porządną − dobrze płatną i uczciwą pracę naprawdę cieżko.
16 cze 01:07
ZKS: Metis o tyle jest dobrze, że mogę nawet robić dodatkowo później podyplomówkę ze specjalizacją mostów bądź innej, jeżeli mój piękny kraj mnie nie zechce pojadę do niemiec, chociaż chciałbym bardzo pracować w Polsce, bo jestem Polakiem, ale jak zostanę do tego zmuszony to będę musiał, gdzie indziej szukać pracy.
16 cze 01:08
Metis: Powodzenia Ci życzę ZKS emotka
16 cze 01:14
ZKS: Tobie również Metis, abyś dostał się na wymarzony kierunek (może budownictwo ). Specjalizacji jest sporo, więc mam nadzieję, że problemów nie będzie za dużo. emotka
16 cze 01:17
Metis: Nie, nie kręci mnie to emotka Brat już proponował
16 cze 01:18
ZKS: Ach ten beton mmmm ... emotka Za dużo wody, więcej superplastyfikatora, za mało zbrojenia podłużnego, gdzie strzemiona.
16 cze 01:25
Metis: Sprężyny podobno trudne emotka
16 cze 01:25
bezendu: Teraz wszystko idzie na żelbetonie
16 cze 01:26
bezendu: Z tego co ja słyszałem to na budownictwie "wydymałka" jest ciężka
16 cze 01:28
Metis: I pierwszy rok rysunek − odstrzelają słabe jednostki emotka
16 cze 01:29
bezendu: Akurat rysunek jest na każdym kierunku na polibudzie na pierwszym roku, odsiew to robi analiza, algebra i fizyka emotka
16 cze 01:30
Metis: Wiem, że na PW to z rysunku sobie ludzie nie dają rady emotka Pewnie z resztą jest podobnie emotka
16 cze 01:32
ZKS: Geometria wykreślna robi odsiew. W latach 50 to było ooo cement, a teraz na człowieku nie robi wrażenie jak beton osiąga wytrzymałość 800 MPa.
16 cze 01:37
Metis: Teraz macie łatwiej emotka AutoCad , ArchiCad i jazda
16 cze 01:43
bezendu: AutoCad chowa się w porównaniu do Cati emotka A dwa programy na laborce a na ćw ręcznie rysujesz emotka
16 cze 01:44
Metis: O Cati tylko słyszałem, a z AutoCadem miałem tylko styczność emotka Trzeba i w tym i w tym programie się orientować bo w firmach praca jest pewnie na jednym z nich.
16 cze 01:48
Metis: Spadam Trzymajcie się emotka
16 cze 01:58
ZKS: Łatwiej to nie sądzę z geometrią wykreślną dzięki tym programom. bo to już troszkę coś innego niż rysunek techniczny, gdzie rysunek mogłeś zrobić sobie na kompie i później " przeszybować ". Też się trzymaj teraz już będę rzadko tu wpadał także i nawet nie będę wiedział, czy dostaniesz się na wymarzone studia.
16 cze 02:08
Metis: Tak, wiem ZKS. Pisałem ogółem i nie miałem na myśli wykreślnej emotka Dzięki emotka Trzymaj się i jeszcze raz powodzenia emotka
16 cze 02:10