matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki
nowe:
Przełoż jedną zapałkę aby torzymać równość
X
II
=
I
V
15 cze 08:47
Janek191:
Czy jest tak :
X
I
=
?
II
V
15 cze 09:09
nowe:
Tak
15 cze 09:18
Janek191:
X
V
Odp.
=
II
I
15 cze 09:21