matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc
Mattaii:
Oblicz log
a
2
1/b wiedząc że log
a
b=
√
2
gdzie a,b są liczbami dodatnimi i a≠1
5 sty 19:25
M:
1 maj 15:05
M:
11 maj 14:34
kos:
1
√
2
log
a
2
(1/b)= −
log
a
b= −
2
2
11 maj 14:53