matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Własności Trygonometryczne
Wiesio:
cos x
cos x
2
+
=
1 − sin x
1 + sin x
cos x
11 cze 12:32
ICSP:
cosx
cosx
1 + sinx
1 − sinx
2
L =
+
=
+
=
1 − sinx
1 + sinx
cosx
cosx
cosx
= P
11 cze 12:33