matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
nori:
√
3
+
√
24
−
√
81
= ? Wszystkie pierwiastki w stopniu 3
11 cze 11:45
6latek:
3
√
3
+
3
√
3
*
3
√
8
−
3
√
3
*
3
√
27
=
3
√
3
+2
3
√
3
−3
3
√
3
=?
11 cze 14:32