matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
nana:
Czy to działanie jest poprawnie rozwiązane?
√
5
1
4
:
√
7
3
=
√
21
4
*
√
3
7
=
√
21
4
*
3
7
=
√
63
28
=
3
√
7
2
√
7
=
3
2
= 1
1
2
10 cze 22:42
Jack:
Tak
10 cze 22:59