matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwistki
golem:
1
√
1
24
25
:
14
5
− (−
)
2
*
2
3
2
w drugim ułamku pod kreską ułamkową liczba 5
10 cze 14:32
Jerzy:
7
5
1
2
1
1
=
*
−
*
=
−
= ... licz dalej
5
14
4
3
2
6
10 cze 14:36