MACIERZE
5latek: MACIERZE Rozwiąż równanie
x2−12x+8=0
9 cze 12:24
Janek191:
x
2 −12 x + 8 = 0
Δ = 144 − 4*1*8 = 144 − 32 = 112 = 16*7
√Δ = 4
√7
| | 12 − 4√7 | |
x1 = |
| = 6 − 2√7 |
| | 2 | |
| | 12 + 4√7 | |
x2 = |
| = 6 + 2√7 |
| | 2 | |
9 cze 13:38
Jack: co to ma wspolnego z macierzami? ; x
9 cze 13:41
ja: to jest zadanie z działu macierze
9 cze 13:44
Jack: nie musisz zmieniac ciagle nicku
9 cze 13:46
6latek: Jack 
Ja miałem 5−latek , to nie ja .
9 cze 16:36
ja: bardzo fajny i śmieszny ten nick 6latek
9 cze 18:43
6latek: Wiesz miał być 6−latek ale znowu przed matura kazaliby mi wykupić dostep
9 cze 18:45
Jack: 6latku ja mowilem do "ja", ktory zmienia nick co chwile
9 cze 19:13