matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile wyrazow ma ciag geometryczny (an) w ktorym a1 = 0,025. q=20. natomiasr ost
ola:
ile wyrazow ma ciag geometryczny (an) w ktorym a1 = 0,025. q=20. natomiasr ostatni wyraz jest rony 4000?
5 sty 17:06
krzysiek:
5
5 sty 17:19