matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wiadomo że A,B
dina:
Wiadomo że A, B ⊂ Ω oraz P ( A ∩ B)= P(A) Wówczas a. P(A) ≥ P (B) b P( A) ≤ P ( B) c P ( A) =0 d. P( A) =1 proszę o pomoc
6 cze 23:24
Bogdan:
6 cze 23:54