Szukam
Krzysiek: Umie ktoś dzielić przez 0?
5 cze 16:57
Benny: | 0 | | 102−102 | | 10(10−10) | | 10 | | 1 | |
| = |
| = |
| = |
| = |
| |
| 0 | | 102−102 | | (10−10)(10+10) | | 20 | | 2 | |
5 cze 17:01
Janek191:
Nie dziel cholero przez 0.
5 cze 17:02
Saizou :
Benny piękny sofizmat, ale niestety tylko sofizmat.
Wnioskujesz że z prawdy wynika fałsz, wiec zgodnie z klasyczną implikacją pokazałeś fałsz
5 cze 17:05
Benny:
5 cze 17:23
6latek: Moja wnuczka umie dzielic przez 0
5 cze 18:47
Smieszki: 4−4=10−10
(2+2)(2−2)=5(2−2)
(2+2)=5
4=5
5 cze 21:03
7 cze 16:24