matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomożecie?
mila16:
Sinβ*cosα=sinα*cosβ wykaz ze α=β
5 cze 14:53
ICSP:
sinαcosβ − cosαsinβ = 0 sin(α − β) = 0 α = β + 2kπ v α = −β + 2kπ Jak widać twierdzenie jest fałszywe.
5 cze 14:59