matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
golem:
Doprowadź do najprostszej postaci (2
√
3
+ 5
√
2
)
2
4 cze 08:28
6latek:
=12+20
√
6
+100= 112+20
√
6
wzor (a+b)
2
= a
2
+2a*b+b
2
4 cze 08:34
golem:
dzięki dzięki! teraz już zapamiętam!
4 cze 08:42