matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
CZY TO JEST POPRAWNIE?!
camcam:
√
125
+
√
24
−
√
45
−
√
150
=
√
25*5
+
√
4*6
−
√
9*5
−
√
25*6
= 5
√
5
+ 2
√
6
− 3
√
5
− 5
√
6
= 2 − 3 = −1
3 cze 22:41
Jack:
koncowka nie. 5
√
5
+ 2
√
6
− 3
√
5
− 5
√
6
= 2
√
5
− 3
√
6
3 cze 22:43