3 cze 18:46
3 cze 19:48
Leszek: Tu jest blad
Powinno byc
| | 3 | | 2 | | 3 | | 1 | | 8 | |
√49:25* |
| −(1:4)* |
| = |
| − |
| = |
| |
| | 14 | | 3 | | 2 | | 6 | | 6 | |
3 cze 20:01
6latek: Leszek
ja się domyslilem ze tutaj będzie ułamek zwykly
No ale taki był zapis.
3 cze 20:03
Leszek: SORYY
powinno byc :
| | 3 | | 2 | | 3 | | 1 | | 2 | |
√49:25* |
| − (1:4)* |
| = |
| − |
| = |
| |
| | 14 | | 3 | | 10 | | 6 | | 15 | |
3 cze 20:12
wielbłąd : wyżej nie dokładnie widać liczby, poprawiam:
√12425 : 145 − (− 12 )2 * 23
w drugim ułamku pod kreską ułamkową jest liczba 5
4 cze 08:40