matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
annn:
16
3
2
−x
* (
)
x
= (
)
3
27
2
16
pierw pomnodzyc 2
−x
z (
)
x
? i co wtedy z wykladnikami
27
2 cze 15:19
ICSP:
1
2
−x
= (
)
x
2
2 cze 15:21
Jack:
a
x
* b
x
= (a*b)
x
2 cze 15:40