matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Kobra:
Oblicz a: 8−1
6
7
b 12− 5
7
13
c 5−2
2
5
d 9−5
4
7
31 maj 18:28
Krzysiek:
podstawówka...
31 maj 18:41
Janek191:
8 − 1
6
7
= 7 −
6
7
= 6
7
7
−
6
7
= 6
1
7
b,c,d − analogicznie
2 cze 09:52