matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile sie rowna
kasia:
Liczba (2/2{7} − 2)
−2
jest równa?
30 maj 19:24
Janek191:
2
(
)
−2
?
2
√
7
− 2
30 maj 19:59
kasia:
Janek191 tak
30 maj 20:07
Janek191:
2
√
7
− 2
4*7 − 8
√
7
+ 4
32 − 8
√
7
... = (
)
2
=
=
= 8 − 2
√
7
2
4
4
30 maj 20:10