30 maj 19:08
zef: Zad 1.
a1*a2=−1
1/3*a2=−1
a2=−3
P(−2,4)
4=6+b
b=−2
y2=−3x−2
30 maj 19:10
zef: Zad 2.
2x−y=−3
y=−x+6
2x+x−6=−3
3x=3
x=1
y=5
30 maj 19:11
Jack: tutaj macie i se robcie
30 maj 19:11
zef: Zad 4.
p=−2
q=f(p)=f(2)=−4
3(x+2)2−4
30 maj 19:12
zef: Reszte juz sama licz
30 maj 19:13
Jack:
6.
PABCD = 12
PA'B'C'D' = 27
30 maj 19:24
Ania: Powiem wam ,ze 1 dam rade policzyc 2 tez ale z reszta to troche cienko
30 maj 19:24
Jack:
4.
3(x+2)2 − 4
30 maj 19:26
Ania: A da ktos rade 3 albo 5 rozwiazac ?
30 maj 20:11